SC AQUATEHNIC TARCA SRL Bistrita,

din 2013 este importator direct, agreat de pompe de apă de producţie Franceză, Italiană şi Poloneză a 7 branduri distincte.

În gama largă de produse, găsim de la cele mai simple pompe de gradină, pompe pentru sisteme de alimentare cu apă potabilă, pompe pentru ape contaminate şi canalizare, pompe de recirculare pentru centrale termince, până la pompele de mare adâncime şi protecţie sporită împotriva nisipului (până la 200kg/mc apă).

Pompe recirculare
Pompe de recirculare a apei calde menajere, pentru uz rezidenţial şi industrial recomandate la centralele pe gaz, lemne, peleţi existente pe piaţă la ora actuală.

Pompe de suprafaţă şi submersibile pentru foraje
Pompele de suprafaţă cu arbore orizontal sau pompele submersibile cu arbore vertical, asigură transportul apei subterane către suprafaţă, pentru alimentarea manuala/automată cu apă a caselor, vilelor, grădinilor, terenurilor arabile, lacurilor sau a rezervoarelor de apă. Gama de pompe cu arbore vertical, se găsesc cu diametre intre 2-6″ care sunt potrivite pentru a fi utilizate în forajele de suprafată până la forajele de mare adâncime, cu acces direct din pânza freatică.

Pompe pentru ridicarea presiunii
Pompele de suprafaţă cu arbore orizontal, pompele submersibile cu arbore vertical şi pompele de recirculare a apei calde menajere, se pot folosi pentru ridicarea presiunii în instalţiile de alimentare cu apă a locuinţelor, sau în irigatii, fie pentru sistemele reci sau calde.

Transportul apei uzate şi de canalizare
Pompele submersibile pentru ape uzate se folosesc pentru evacuarea apei către sistemele de canalizare publică, carcasa din oţel inoxidabil, cu comutator plutitor oferă beneficiarilor o siguranţă a utilizării îndelungate fără cea mai mică mentenanţă. În această gamă de pompe se găsesc modele atât pentru uz rezidenţial cât şi pentru sisteme de pompare pentru uz industrial.