TARIFE

Serviciile FAN COURIER vor fi taxate indiferent de destinaţie, după cum urmează:

– Plicuri: 11.5 lei*
– Colete cu livrare standard: 13.5 lei* + 1,1lei* (pentru fiecare kg suplimentar).
– Colete cu livrare in sistem ramburs: 18.5 lei* + 1,1lei* (pentru fiecare kg suplimentar).

Costul suplimentar pentru plicuri şi colete în cazul expediţiilor efectuate în alte oraşe decât cele cuprinse în lista oraselor în care prestatorul deţine sediu, este de 0,8 lei*/km.
Costurile de transport sunt calculate automat.

*Tarifele nu conţin TVA.

Preţul final plătit de client la ridicarea coletului este format din preţul produsului afisat pe site + cheltuielile de transport, indiferent de modalitatea de plată.
Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat, sau se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme.
În cazul neridicării coletului de către beneficiar, costurile de transport înapoi către furnizor vor fi suportate de client.

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele achiziţionate de pe site vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul reţelei de curierat rapid FAN COURIER.
Termenul de livrare a produselor din stoc este de 24h, socotit de la data confirmării comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de voinţa noastră. În cazul în care unul sau mai multe produse comandate nu se află pe stoc şi trebuie livrat de la colaboratorii noştrii, termenul de livrare este între 5-7 zile calendaristice. Pentru toate aceste detalii veţi fi înştiinţat telefonic sau prin e-mail. În cazul produselor care nu se află pe stoc, produse speciale, sau a comenzilor mari, termenul de livrare poate creşte până la 3 săptămâni. Produsele se livrează în limita stocului disponibil!