Afișez 1 - 12 din 261 de rezultate

Afișează 9 24 36

Conductor electric MYYM 3 x 1,5 mm

3,27 lei TVA Inclus
Conductor electric MYYM 3 x 1,5 mm, pentru alimentarea cu energie a tuturor consumatorilor, cu solicitari normale la tensiune. Se comercializeaza doar in lunigimi multiplu de 25 de metrii.

Conductor electric MYYM 4 x 1,5 mm

4,53 lei TVA Inclus
Conductor electric MYYM 4 x 1,5 mm, pentru alimentarea cu energie a tuturor consumatorilor, cu solicitari normale la tensiune. Se comercializeaza doar in lunigimi multiplu de 25 de metrii.

Conductor electric MYYM 3 x 2,5 mm

4,70 lei TVA Inclus
Conductor electric MYYM 3 x 2,5 mm, pentru alimentarea cu energie a tuturor consumatorilor, cu solicitari normale la tensiune. Se comercializeaza doar in lunigimi multiplu de 25 de metrii.

Conductor electric MYYM 4 x 2,5 mm

6,20 lei TVA Inclus
Conductor electric MYYM 4 x 2,5 mm, pentru alimentarea cu energie a tuturor consumatorilor, cu solicitari normale la tensiune. Se comercializeaza doar in lunigimi multiplu de 25 de metrii.

Conductor electric MYYM 3 x 4 mm

7,85 lei TVA Inclus
Conductor electric MYYM 3 x 4 mm, pentru alimentarea cu energie a tuturor consumatorilor, cu solicitari normale la tensiune. Se comercializeaza doar in lunigimi multiplu de 25 de metrii.

Conductor electric MYYM 4 x 4 mm

9,40 lei TVA Inclus
Conductor electric MYYM 4 x 4 mm, pentru alimentarea cu energie a tuturor consumatorilor, cu solicitari normale la tensiune. Se comercializeaza doar in lunigimi multiplu de 25 de metrii.

Conductor electric MYYM 3 x 6 mm

9,96 lei TVA Inclus
Conductor electric MYYM 3 x 6 mm, pentru alimentarea cu energie a tuturor consumatorilor, cu solicitari normale la tensiune. Se comercializeaza doar in lunigimi multiplu de 25 de metrii.

Conductor electric MYYM 4 x 6 mm

13,00 lei TVA Inclus
Conductor electric MYYM 4 x 6 mm, pentru alimentarea cu energie a tuturor consumatorilor, cu solicitari normale la tensiune. Se comercializeaza doar in lunigimi multiplu de 25 de metrii.

Conductor electric MYYM 4 x 10 mm

20,38 lei TVA Inclus
Conductor electric MYYM 4 x 10 mm, pentru alimentarea cu energie a tuturor consumatorilor, cu solicitari normale la tensiune. Se comercializeaza doar in lunigimi multiplu de 25 de metrii.

Manometru axial 0-10 bari, 42mm

24,00 lei TVA Inclus

Manometru cu racord posterior și filet exterior de 1/4″. Manometrele se folosesc in sistemele de alimentare cu apă, pentru a putea verifica in orice moment presiunea dintr-o instalație și pentru a monitoriza cu ușurință eventualele fluctuații de presiune datorate funcționării defectuoase a ansamblului, care ar putea pune in pericol aparatura tehnică sau locatarii.

Racord cu 5 căi pentru hidrofor

26,00 lei TVA Inclus
Racord ce realizează legătura între cinci elemente ale unui sistem de alimentare cu apa, folosit în cazul sistemelor hidrofor pentru a conecta între ele pompa, manometrul, presostatul, rezervorul hidrofor şi consumatorul.

Întrerupător plutitor

27,00 lei89,00 lei TVA Inclus
Întrerupătorul plutitor cu funcție dublă de cuplare/decuplare a pompelor, se poate instala oricărui tip de pompă dacă spațiul ne permite, are rol de a împiedica pompa sa funcționeze "pe uscat" și totodată are rol de automatizare în cazul în care pompa se introduce într-un mod de lucru nesupravegheat.