Cine suntem si cum ne puteti contacta

Denumire Firma: AQUATEHNIC TARCA SRL
Sediul social: Str. Parcului, Nr.14, Bistrita
Nr.Reg.Com: J06/673/2013
CIF: RO32493160
Telefon: +40745594174

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

Colectarea datelor se face doar prin intermediul si cu acordul dumneavoastra. Nu incurajam practici abuzive de colectare de date. Dumneavoastra aveti controlul asupra informatiilor pe care ni le furnizati.
La crearea unui cont pe site-ul www.pompa-ta.ro va vom solicita urmatoarele informatii:

 • Nume si prenume
 • Email (Necesar pentru identificare unica si pentru comunicari)
 • Telefon (Necesar pentru o comunicare mai facila in momentul plasarii unei comenzi)

Dupa finalizarea inregistrarii, in cadrul sectiunii Contul meu aveti posibilitatea de a adauga adresele de livrare si facturare.
La plasarea unei comenzi va solicitam informatii necesare pentru procesare, expediere si facturare. Aceste informatii sunt:

 • Nume si prenume;
 • Email;
 • Telefon;
 • Date companie;
 • Adresa (Oras, Judet, Cod Postal);

Pe site-ul www.pompa-ta.ro uneori stocam si colectam informatii in cookie-uri si alte tehnologii asemanatoare pentru ca dumneavoastra sa aveti o experienta cat mai placuta. Va asiguram ca nu colectam si prelucram date sensibile in alte moduri.

Scopul prelucrarii datelor

Datele furnizatevor fi utilizate in beneficiul dumneavoastra si cu urmatoarele scopuri:

 • Crearea si administrarea contului pe site-ul www.pompa-ta.ro, prelucrarea comenzilor (preluare, validare, expediere si facturare), solutionarea problemelor legate de produse sau servicii, anularea comenzilor, returnarea produselor, rambursarea produselor conform legii, asigurarea serviciilor de suport (intrebari legate de produse sau comenzi, indrumare pentru punerea in functiune, sau alte servicii asemanatoare).
 • Pentru imbunatatirea serviciilor noastre. Experienta dumneavoastra pe site-ul www.pompa-ta.ro este importanta pentru noi. De aceea in anumite situatii va putem invita sa completati chestionare sau opinii pentru produsele/serviciile comandate. Aceste activitati sunt doar pentru interesul nostru legitim iar datele dumneavoastra nu vor fi furnizate catre alte persoane/firme si ne asiguram ca ca libertatile si drepturile dumneavoastra nu sunt incalcate.
 • Pentru marketing. Dorim sa va informam cu privire la ofertele si produsele actuale motiv pentru care va putem trimite mesaje de tip Email sau SMS, sau va putem contacta telefonic. Comunicarile pot fi cu privire la produse complementare sau similare celor pe care le-ati achizitionat, informatii legate de promotii sau produsele adaugate in lista de favorite.

Aceste prelucrari se fac doar cu acordul dumneavoastra si ne asiguram ca nu va vor afecta drepturile si liberatile fundamentale. Va puteti retrage oricand consimtamantul in orice moment prin urmatoarele metode:
– Dezabonarea de la newsletter prin intermediul sectiunii Contul meu
– Prin trimiterea unui mesaj cu ajutorul formularului de pe pagina de Contact sau prin email

Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi pastrate pe perioada detinerii unui cont pe site-ul www.pompa-ta.ro. Ne puteti solicita stergerea totala sau partiala a informatiilor, sau modificarea acestora.Vom da curs acestor solicitari sub rezerva pastrarii anumitor informatii in situatia in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o inpun.

Cui transmitem datele dumneavoastra cu caracter personal

In anumite cazuri vom transmite anumite date cu caracter personal pentru urmatoarele categorii de destinatari:

 • Furnizorilor de servicii de curierat
 • Furnizorilor de servicii de plata
 • Furnizorilor de servicii bancare

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea furniza anumite date cu caracter personal unor autoritati publice. Ne asiguram ca accesul la datele dumneavoastra de catre terii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

Cum protejam securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Incercam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate. Serverele pe care datele dumneavoastra sunt stocate au cele mai noi tehnologii de scuritate. Efectuarea platilor se face prin criptarea informatiilor folosind tehnologia HTTPS.
Desi facem eforturi pentru a ne asigura ca datele furnizate sunt in siguranta, va atragem atentia ca in general transmiterea informatiilor cu caracter personal print Internet sau prin alte retele publice prezinta anumite vulnerabilitati, existand riscul ca datele sa fie utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu ne putem asuma responsabilitatea pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Drepturile dumneavoastra

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dumneavoastra cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dumneavoastra, corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra si dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

 • Identitate: Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dumneavoastra cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului dumneavoastra pe site-ul www.pompa-ta.ro. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dumneavoastra;
 • Durata de raspuns: Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum 30 zile, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum 60 de zile. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de 30 de zile. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dumneavoastra.
  Drepturile tertelor parti: Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Incercam sa fim cat mai transparenti cu dumneavoastra in privinta prelucrarii datelor cu cu caracter personal, de aceea vom depunde toate eforturile necesare pentru a ne asigura ca datele pe care le furnizati vor fi in deplina siguranta, iar prelucrarea se va face in concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), si totodata cu legislatia de pe teritoriul Romaniei.

Acest document (Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal) poate fi actualizat periodic in functie de cerintele legale si modul in care prelucram datele personale. Asadar va rugam sa verificati periodic continutul documentului.