1. DISPOZIȚII GENERALE

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos, politicii de confidentialitate, politicii de retur:
Acest site este întreținut şi administrat de către societatea SC AQUATEHNIC TARCA SRL, denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă şi achiziționează produse prin intermediul site-ului, va fi denumită Client.

2. CONȚINUTUL SITE-ULUI

SC AQUATEHNIC TARCA SRL, defineşte prin conținut, toate informațiile cuprinse şi scrise în site sub forma de text, date, imagini(poze). Societatea SC AQUATEHNIC TARCA SRL îşi rezerva dreptul de a actualiza sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al site-ului este proprietatea SC AQUATEHNIC TARCA SRL şi este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul SC AQUATEHNIC TARCA SRL, a oricărui element din conținut, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conținutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: info@pompa-ta.ro

3. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Imaginile sau fotografiile, descrierea, caracteristicile şi accesoriile produselor prezentate pe site sunt doar cu titlu informativ, de accea produsele livrate pot diferi în orice fel, fără o notificare prealabilă. SC AQUATEHNIC TARCA SRL face tot posibilul ca produsele livrate să respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site. Totuşi, în cazul în care conținutul produsului, sau unele caracteristici ale produsului au fost afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, furnizorul îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzatoare, este egală cu valoarea produselor încasata de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut răspunzator pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrarii sau livrării necorespunzatoare a produsului.

SC AQUATEHNIC TARCA SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru scopul în care sunt utilizate produsele achiziționate. SC AQUATEHNIC TARCA SRL descurajează utilizarea produselor în afara legii şi în afara normelor de bună cuviință, sau conduită civică. Clientul îşi asumă în totalitate responsabilitatea utilizării produselor achiziționate de la SC AQUATEHNIC TARCA SRL.

4. INFORMATII DESPRE WEBSITE

Site-ul web www.pompa-ta.ro este administrat de S.C. AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL cu sediul social in Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bistrita-Nasaud: J06/673/2013,
CIF: RO32493160
AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL, comercializeaza produse exclusiv pe teritoriul Romaniei. Magazinul www.pompa-ta.ro este exclusiv online. Produsele se pot ridica de la punctul de lucru (Floresti – Cluj) doar dupa comanda cu plata prin ordin de plata/internet banking si confirmare din partea magazinului ca produsele au ajuns in depozit.

5. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Utilizarea site-ului www.pompa-ta.ro, autentificarea si accesul la serviciile oferite reprezinta aceptarea din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate in acest, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora;
Accestul utilizatorului este garantat permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care acesti termeni nu sunt agreati de catre tine, te rugam sa nu utilizezi site-ul www.pompa-ta.ro.
www.pompa-ta.ro prin SC AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL isi rezerva dreptul de a actualiza Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, si iti solicitam sa consulti in mod periodic documentul pentru eventuale modificari aparute.

6. DREPTURILE DE AUTOR

Toate informatiile publicate pe website-ul www.pompa-ta.ro apartin societatii SC AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL iar aceste informatii nu pot fi publicate/copiate/retransmise prin orice metodata fara acordul scris al societatii SC AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata in scris cu ajutorul paginii de contact sau telefonic.

7. INCHEIEREA CONTRACTULUI

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul www.pompa-ta.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societate SC AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL – administrator website, respectiv prin telefon sau email. In momentul inregistrarii unei comenzi pe website-ul www.pompa-ta.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de SC AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL (administratorul paginii web), respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului se realizeaza in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau a notificarii/confirmarii automate ale website-ului www.pompa-ta.ro. Notificarea automata nu reprezinta incheierea contractului intre vanzator si cumparator. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda clientului/cumparatorului pentru motivele justificate, fara o notificare prealabila. In aceasta situatie, clientul/cumparatorul i se vor returna banii incasati de societatea SC AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL, in termen de maxim 15 de zile. Ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda cu notificarea clientului/cumparatorului, in functie de stocul disponibil. Ofertele si preturile afisate pe site-ul www.pompa-ta.ro sunt valabile maxim 12 ore.
Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 3 ore si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata).
Informatiile prezentate pe website pentru descrierea bunurilor (imagini, specificatii, durata livrare, stocuri, preturi) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL, acestea avand titlu de prezentare si pot prezenta erori sau neconcordante.
Pentru comenzi care depasesc 1500 lei sau pentru produse care se aduc pe comanda speciala, se poate solicita plata unui avans de minim 20% din valoarea comenzii, plata care se va efectua prin transfer bancar. Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Client/Cumparator si care nu se afla in stocul uzual al SC AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL sau al furnizorilor, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si se poate solicita plata unui avans, in termenii agreati de parti. SC AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL il va informa pe client daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala

8. ANULARE COMANDA

www.pompa-ta.ro (administrat de SC AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, www.pompa-ta.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila. SC AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, SC AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL are dreptul sa anuleze comanda Clientului/Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a partilor una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

 • Preturile afisate pe site-ul www.pompa-ta.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
 • Produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
 • Tranzactia nu a fost acceptata de catre banca;
 • Datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte.

9. GARANTII

Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator). Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.
Produsele se livreaza insotite de factura si certificat de garantie (de la producator sau vanzator). Pentru a beneficia de garantie este important sa pastrezi factura si si garantia. Pierderea acestora duce la pierderea garantiei. Deasemenea stergerea seriei produsului (serial number S/N) partiala sau totala (care impiedica identificarea completa a seriei), duce la pierderea garantiei. Nu putem elibera duplicate pentru certificatul de garantie.
Garantii disponibile:

 • Garantie conform legii 449/2003 (garantia de conformitatesi/sau:
 • Garantie comerciala oferita de vanzator sau producator, fara costuri suplimentare, care poate fi de urmatoarele forme: restituire a pretului platit pe produs, repararea acestuia sau inlocuire daca acesta nu este conform conditiilor stipulate in declaratiile referitoare la garantie.
  Termentul de garantie legala de conformitate pentru produse este de 2 ani si se calculeaza incepand cu data livrarii, conform legii 449/2003
  In cazul persoanelor juridice perioada de garantie este de 12 luni pentru produsele de folosinta indelungata, respectiv 0-12 luni pentru celelalte categorii. Termenul de solutionare a garantiilor este de 30 de zile.

10. LITIGII

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, parţile putându-se adresa instantei de judecata competente de la sediul comerciantului/vanzatorului SC AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL, respectiv Judecatoria Bistrita-Nasaud.

11. PROTECTIA DATELOR

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine ca utilizator ar website-ului www.pompa-ta.ro. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate conform legii.
Refuzul furnizarii datelor minime necesare facturarii (conform legii) produselor comandate, atrage dupa sine anularea comenzii. Informatiile furnizate sunt folosite de catre SC AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL in scopul livrarii produselor. Conform Legii. nr. 667/2001, beneficiezi de acces si interventie asupra datelor tale personale. Ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor tale personale si poti solicita stergerea acestora. Daca ai constatat ca unele date sunt incorecte, sau au fost schimbate ulterior, avem rugamintea sa ne informezi in cel mai scurt timp pentru corectare. Pentru orice modificari sau reclamantii ne poti contacta prin intermendiul paginii de contact a website-ului sau telefonic. In cazul in care consideri ca ti-au fost incalcate drepturile, ai dreptul de a te adresa justitiei.

12. MODALITATI DE PLATA:

 • Ramburs (prin curier rapid) – in limita a 5000 lei;
 • Online banking
 • Numerar

13. MODALITATI DE LIVRARE:

 • Prin intermediul firmelor de curierat rapid;
 • Livrare efectuata de AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL pentru comenzi speciale, stabilit de comun acord vanzator-client;

14. TERMEN DE LIVRARE

Termenul de livrare disponibil pe website este orientativ si se aplica comenzilor confirmate de catre AQUATEHNIC ȚARCĂ SRL. In cazul in care s-a convenit alt termen impreuna cu clientul, va fi respectat cel din urma. Mentionam ca durata livrarii depinde de curier iar in perioadele aglomerate, in special in preajma sarbatorilor, acestea pot avea intarzieri.